El Pre-Mini Negre, els passats dies 6, 7 i 8 de desembre, va participar al torneig Copa Maresme organitzat pel Maresme 3 viles.

Aquestes són les sensacions dels entrenadors de l’equip. Toni Espinosa Jr i Pep Camps ens expliquen com va anar el torneig:

El Pre-Mini Negre anava al Torneig Copa Maresme amb una línia ascendent de treball, però pensant que la intensitat no era suficientment bona.
Anàvem a un torneig amb equips que juguen a nivell de Barcelona, on el ritme i l’intensitat era molt elevat.
Els objectius nostres, intentar competir al màxim, aprendre dels rivals i dels altres equips, agafar aquesta duresa i intensitat per tota la temporada, i sobretot, gaudir del torneig, que per la majoria era el primer objectiu per sobre de tot.

Els partits van anar com ens esperàvem. Vam jugar contra el CB Sant Josep de Badalona, el Maresme 3 Viles i el Club Joventut de Badalona. Tres rivals de màxim nivell, que ens van mostrar quin és el nivell de bàsquet on volem arribar.
Tot i perdre, creiem que vam competir molt bé, veiem detalls treballats als entrenaments i sobretot, vam lluitar totes les pilotes i en pocs moments vam baixar els braços.
El 4rt partit va ser contra el Mataró, partit similar als altres tres, on començàvem a veure que si se’ls exigia el ritme dels partits anteriors, podien arribar-hi perfectament.
Finalment, l’últim dia vam jugar contra l’UE Claret. Aquí va ser al revés, tot i guanyar-lo, la intensitat i les ganes de jugar no van ser les esperades i van fer que acabéssim el torneig amb mal gust de boca.

Creiem que el torneig ens ha anat molt bé, anàvem amb uns objectius i crec que s’han assolit.
Esperem que la duresa, la intensitat i l’aprenentatge que hem agafat aquests tres dies, ens serveixi per cada entrenament i cada partit que juguem a partir d’ara.

Realment estem molt contents amb el treball de l’equip, queda molta feina, però el camí que estem agafant és molt bo.


Resultats i cròniques dels partits del torneig:

Primer partit. Derrota vs. CB Sant Josep de Badalona 28-66. Rival superior a nosaltres. Ens han demanat moltíssima exigència. Ho hem complert, hem estat valents, però a l’últim quart se’ns ha acabat la gasolina i hem baixat el cap. Tot i així molt contents!!

Segon partit. Maresme 3 Viles 75-25 CEB Girona. Hem començat molt bé, però hem baixat els braços molt ràpid per una cosa o altra i ens han passat completament per sobre. Tot i així contents per l’esforç.

Tercer partit. Pre-Mini Negre 21 – 71 Club Joventut de Badalona. Partit especial, sempre agrada jugar contra un equip d’aquest nivell. Hem començat tous i ens han passat per sobre. A la segona part hem entès que no els hi hem de tenir por i hem estat de tu a tu posant-nos al seu nivell físicament. Super contents, orgullosos i emocionats del treball fet!

Quart partit. Pre-Mini Negre 33 – UE Mataró 72. Sortida agressiva, però el cansament dels altres partits anterior ens ha passat factura.

Cinquè partit i últim. Pre-Mini Negre 34 – UE Claret 32. Partit sense intensitat ni ganes. Havia de ser un partit que l’hauriem d’haver dominat de principi a final. Tota la duresa que havíem aconseguit aquests dies de torneig no l’hem portat en pràctica al partit d’avui, ha desaparegut. Hem estats adormits, apàtics, cansats, apagats… Tot i així, victòria justa veient el torneig que hem fet.

Dimarts tornem als entrenaments amb la reflexió que podiem haver fet molt més del que hem fet avui! Treient tret d’aquest últim partit, ens emportem coses molt positives, que si realment les apliquem haurem fet no 1, sinó 3 passos endavant! Super contents en aquest sentit!!

 

Des del CEB Girona felicitem a tot l’equip i staff tècnic pel gran torneig!

També felicitar a l’organització del torneig pel tracte rebut. Moltes gràcies Maresme 3 Viles!!