El Mini Negre, els passats dies 6, 7 i 8 de desembre, va participar al torneig Copa Maresme organitzat pel Maresme 3 viles.

Aquestes són les sensacions dels entrenadors de l’equip. Claudi Martínez i Abu Krubally ens expliquen com va anar el torneig:

“El Mini Negre va iniciar el torneig Copa Maresme amb molts dubtes i nervis. El primer partit va estar marcat per una sortida fluixa que va fer que marxessim del partit, agreujant-se aquesta sensació de manca d’energia i amb la baixa d’un jugador. Malgrat aquests entrebancs vam acabar agafant el to del partit. Tard per guanyar aquest partit, però essencial per crear la base del creixement com equip que vam fer al torneig.
Els dos següents partits de grup es va veure el canvi. En el treball, la intensitat i la lluita a la pista.
Malgrat aquesta millora ens faltava encara creure’ns que podiem guanyar a equips de Barcelona. Cosa que fem contra UE Claret guanyant, però que encara no erem capaços de fer contra CB L’Hospitalet. Quedem tercers de grup.
Els encreuaments entre tercers ens dóna l’opció de seguir jugant contra equips de Barcelona amb un nom conegut a la samarreta com són CB Cornellà i CB Sant Josep de Badalona.
L’equip es creix i es templa. Sense cap por, amb gana de guanyar, de lluitar-ho tot, però sobretot jugant una defensa i un atac col·lectiu que sorprèn als equips contraris més acostumats a l’1c1. Fet que ens permet quedar com millor tercer, en 9a posició.
En fi, acabem aquest magnífic torneig amb molt bones sensacions i esperem que l’aprenentatge que ens ha fet créixer com equip durant el torneig, el poguem seguir fent al llarg del que queda de temporada.

Agraïr a en Dante Suaya i Grau Paradinas del Mini Vermell que ens han ajudat molt durant tot el torneig!”

Resultats i cròniques dels partits del torneig:

Primer partit del torneig. Derrota contra CB Sta Coloma Gramanet 71-52. Hem pagat la novatada. Quan hem igualat la intensitat i la lluita s’ha vist un altre partit, però ja no hem aconseguit reduir el marcador.

Segon partit. Victòriacontra UE Claret per 48-45. Partit molt ajustat amb petites avantatges dels dos equips, però en cap moment hem perdut la cara al partit malgrat el desencert. Perdíem de 4 a manca de 2 min, els nanos han cregut que podien guanyar i unes bones defenses ens han permès treure endavant el partit.

Tercer partit derrota 44-55 contra CB L’Hospitalet. No hem estat capaços de competir tot el partit. La falta de confiança en la victòria i el nombre elevadíssim de pilotes perdudes per males passades, ha fet ens descentrèssim deixant de defensar. Quedem tercers de grup.

Quart partit. Partit per les places del 9è al 12è, victòria contra CB Cornellà 67-57. Des de bon inici, una actitud agressiva i de treball col·lectiu defensiu. En atac buscant bones opcions. Felicitar als nanos!!

Cinquè partit, últim partit i victòria contra CB Sant Josep de Badalona per 56-53. Un torneig de menys a més. Adaptant-nos al ritme dels equips de Barcelona. Molt orgullosos del treball dels nanos, s’ho han merescut. Creient en el partit des de l’inici s’han deixat la pell en cada acció, sense rendir-se malgrat les errades i la diferència física. Acabem amb molt bones sensacions i agraïr moltíssim l’ajuda d’en Dante i en Grau, que ens han permès mantenir un ritme d’intensitat alt durant tot el torneig. Acabem 9è posició.

 

Des del CEB Girona felicitem a tot l’equip i staff tècnic pel gran torneig!

També felicitar a l’organització del torneig pel tracte rebut. Moltes gràcies Maresme 3 viles!!