Per les dates de Setmana Santa, 9 equips del Club no paren, alguns dels equips de Junior a Mini participaran en diferents tornejos.

Pel que fa als dos Júniors, els dos participaran al MIC Basketball dels dies 18 al 20 d’Abril. Els dos competiran a la cateogira U18 i jugaran quasi tots els partits de la competició al pavelló de Cassà. 

El Junior A (assignat amb el nom Club Escola Bàsquet Girona) dirigit per Arnau Sargatal es troba al grup C, on s’hi trobarà; Ointxe!, CD Colegio Los Leones De Quilpué i el Bàsquet Girona (U18).

El Junior B (assignat amb el nom CEB Girona) dirigit per Marc Serra es troba al grup B i jugarà contra CE Bisbal Bàsquet, Team MVP i Basket Knokke-Heist.

Clickant aquí podreu trobar el Calendari de Competició.

El Cadet A, dirigit per Xavi Sáez i Aleix Martínez i el Cadet B d’Àngel del Amo i Carla Alonso participaran al Torneig Globasket dels dies 14 al 18 d’Abril. El Cadet A jugarà en diferents seus mente que el Cadet B ho farà al Pavelló de Vilobí com a seu. Els de Xavi Sáez competiran a la Categoria Elite; Equips i el Calendari de Comeptició. Mentre que els d’Àngel del Amo ho faran a la categoria U16 Medium al grup C; Equips i Calendari de Competició.

El Cadet C, d’Aniol Tort i Pau Oliveras gaudiran d’un torneig viatjant a Menorca, al 17è torneig Ciutat d’Alaior de bàsquet base, dels dies 17 al 20 d’Abril. Competiran al grup A2 de Cadet Masculí, on s’hi trobaran diferents equips com el CB Joventut de Badalona; Equips i Calendari de Competició.

L’Infantil A de Toni Espinosa i Júlia Espinosa, jugaran a Girona, al torneig Costa Brava Girona Basket, dels dies 18 al 20 d’Abril.

L’Infantil C de Nil Cedacers i Albert Alonso participaran el Torneig que organitza Boet Mataró, el Memorial Josep “Pitu” Beneyto, dels dies 17 al 20 d’Abril.

Pel que fa als Minis, el Mini Negre de Dani Dorca i Àlex Alba i el Mini Vermell de Carla Alonso participaran al Torneig Globasket a les categories U12 Elite grup B i U12 Medium grup B, respectivament ho faran dels dies 14 al 18 d’Abril a Lloret, on el pavelló on jugaran serà el Pompeu Fabra.

Desitjem que passin un bons dies per fer equip, companyerisme, unió i sobretot que gaudeixin d’una bona experiència d’allò que ens envolta que és el bàsquet!!