Aquest dissabte el Senior A del Club torna a jugar a casa i una vegada més ho fa per la televisió per La Xarxa.

Els de Morejon i Fuster ho faran aquest dissabte 23 de febrer a les 18:05h vs. CB Lliçà d’Amunt, primer classificat de la categoria Copa Catalunya del grup 1. El Lliçà visita el Fortí de Girona, el Ramon Sitjà, on ve amb 13 victòries i 3 derrotes liderant el grup, on el CEB Girona, ocupant la 4a posició (12 victòries i 4 derrotes), està empatat amb el 2n i 3r classificat.

El nostre Senior A, rebrà aquest rival amb moltes ganes d’omplir el pavelló, on es montaran diverses activitats pre-partit, on grans i petits les podran gaudir. A més, l’escoleta del Club, aquesta vegada, li tocarà viure el partit com a ‘Senior per un dia’, on els més petits de la casa viuran des de primera persona l’escalfament, la xerrada pre-partit al vestidor i podran gaudir de fer un partidet entre quarts durant el partit.

El Club us espera a tots, per viure un bon partit de Copa Catalunya on més que un partit de bàsquet, volem tornar a viure una tarda plena de bàsquet, ambient amb família, gaudir de l’esport que ens agrada i sobretot fer molt de CALIU!!

El partit es podrà veure per les televisions locals, on agraïm a La Xarxa i tota la seva gent per fer d’aquests esdeveniments un gran espectacle i ho puguin gaudir els que no poden venir al Pavelló.

El Club ha fet un vídeo per promocionar la grada Caliu al nostre canal de Youtube.

També podeu seguir totes les activitats i notícies referents al nostre Twitter.

Twitter La Xarxa

Fins dissabte família!!