Aquests dies per tots són molt especials, diferents, estranys, i que els recordarem per sempre. Un virus ens l’està jugant i hem de fer molt de cas a totes les recomanacions que ens donen, quedar-nos a casa!!

És per això que en aquests dies de confinament, el Club us està proposant diferents reptes i entrenaments a nivell de xarxes o bé a nivell intern.

Una altra opció que et donem més és llegir.

L’escriptor i pare del Club, Sisu Lagares, ens facilita la saga dels GERMANS WALLACE perquè poguem seguir gaudint dels llibres i la lectura aquests dies des de casa. Són uns magnífics llibres on han tingut molt d’èxit i és per això que us els recomanem i ara que s’apropa Sant Jordi…ja sabeu!!

Clickant aquest link següent us el podeu descarregar de manera totalment gratuïta:

Saga del primer al quart llibre:

ELS GERMANS WALLACE i L’ESPASA DE SIR WILLIAM

ELS GERMANS WALLACE i LA LLANÇA DE SANT JORDI

ELS GERMANS WALLACE i EL TRESOR PERDUT DELS MAIES

ELS GERMANS WALLACE i EL SANT GRIAL

ELS GERMANS WALLACE i LA MÀSCARA DEL FARAÓ

___________________________________

QUE ELS GAUDIU MOLT!!

“Hola, en aquests dies de confinament, en els que espero que estigueu tots bé, i que de ben segur estan siguent durs per a tothom, poso a la disposició de tots vosaltres els 5 llibres de la col•lecció dels Germans Wallace perquè us els podeu descarregar. Així els petits i grans de la casa tindreu quelcom més per entretenir-vos. Espero que aquest mal son passi ben aviat i que ens podem tornar a retrobar, tots plegats, a Sant Josep per gaudir dels partits dels nostres fills. Una abraçada de tot cor.”

Sisu