El passat 14 d’octubre des del CEB Girona vam realitzar la Presentació del Club de la Temporada 2018-2019.

A la presentació hi van assistir els pares, mares i familiars dels jugadors/es, autoritats de Girona i de la Territorial Gironina de BQ, la Junta Directiva del Club i tots els jugadors/es i entrenadors/es del Club.

Va ser una presentació diferent on el Molt Honorable President Carles Puigdemont, també hi va ser present, però d’una manera especial. Puigdemont va dedicar un vídeo per tots els simpatitzants del CEB Girona, on va fer referència a tota la feina que s’està fent pel bàsquet i per la ciutat de Girona; «Que tingueu una bona temporada, que deixeu com sempre, ben alt el llistó i sobretot que no oblideu de fer allò que feu tant bé, de l’esport, fer una eina de cohesió social, una eina de fer ciutadania, una eina de convivència.»

Durant la tarda es va fer la desfilada dels 17 equips del CEB Girona, del Senior A (actualment a Copa Catalunya) fins als Preminis, i seguidament amb un carinyo especial i una ovació espectacular, van sortir a la desfilada els més petits de la casa, la nostra ESCOLETA!!, on abans de finalitzar la tarda van fer un partidet entre ells.

Al mig de la pista, s’hi trobava la Junta del CEB Girona; Eduard Alonso (President), Jordi Colomé (secretari), Toni Cedacers (D.E.P.). També ens van acompanyar els diferents Sponsors del CEB Girona, Sisu Lagares (Metalquimia), Carles Planas (Ginvest), Llorens Soler (Ramon Soler) i Jordi Muñoz (Selectia).

Tampoc hi podia faltar l’Alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas, que com no podia ser d’altra manera, recolza el nostre projecte esportiu i es preocupa per tots els detalls de la nostra progressió.

De la Federació Catalana de Basquetbol, també ens van acompanyar en un dia tant especial pel club, el Sr. Xavier Santaló (President de la RT de Girona) i el Sr. Jordi Renart (Representant d’àrbitres de la RT de Girona).

El CEB Girona vol agraïr especialment a tots els sponsors, autoritats i representants per la seva participació a la Presentació del Club de la Temporada present 2018-2019.

També vol agraïr a tots els jugadors i entrenadors per la seva tasca en el Club, però sobretot als pares, mares i familiars que fan que dia a dia, el Club sigui insígnia pels seus fills i per la Ciutat de Girona.

 

Des del CEB Girona, volem recordar que la pèrdua, justament al acabar aquella presentació, d’en Toni Cedacers, ha estat un cop molt dur per tots nosaltres i per moltíssimes persones i veïns de Girona que han mostrat el seu condol tant a la seva família ( ara mes que mai la nostra ) i al CEB Girona.

En Toni Cedacers va ser figura indispensable per poder fundar aquest club. Sense ell i mai millor dit, no hauria estat possible. Ha estat pilar bàsic per la posada en marxa i especialment pel progrés estructural del nostre pavelló.

NO T´OBLIDAREM MAI TONI!!

 

 

 

Us deixem el vídeo del resum de la presentació, clickant aquí.

 

CEB GIRONA