El diumenge passat dia 17 de Novembre, com cada any, es va celebrar la Presentació d’equips del Club Escola Bàsquet Girona.

Va tenir lloc al nostre Pavelló, al Ramon Sitjà de Girona.

Va ser una tarda única, on es van presentar tots els equips, 16 equips totals més la nostra estimada Escoleta!!

Aquest va ser especial per diferents motius, un d’ells és que no hi va haver cadires reservades com hi havia cada any, les autoritats aquest any no hi van ser. Un altre fet que va ser significatiu i molt singular va ser el fet de nombrar jugador per jugador quan es presentava l’equip. Aquest fet, va donar énfasi a cada i un dels jugadors que formen part del CEB Girona.

I si!! com cada any, després de les presentacions de tots equips, el Club prepara unes activitats divertides, emocionants i de moments càlids. Es va fer un concurs de ‘TWO BALL’, on per parelles escollides prèviament per Direcció Tècnica, i barrejades per diferents equips i edats, van sortir a jugar a les pistes centrals. Aquesta activitat va ser simpàtica, on es trobàven diferents jugadors de diferents equips competint per parelles. La parella guanyadora vàren ser: en Martí Bataller (del Cadet D) i l’Aina Charneco (del Pre Mini Negre), on al final es van emportar una forta obació per tot el públic assistent.

Acabada aquesta activitat, es va realitzar un partit dels més petits i estimats de la casa, els nens i nenes d’Escoleta, van fer un partit entre ells. Va ser una estona molt divertida on tots els pares/mares i familiars van disfrutar dels que més bé s’ho passen, sens dubte!!

La tarda va acabar amb una fotografia conjunta de tota la família del CEB GIRONA!!