COMUNICAT

El passat dimarts 26 de gener, vam participar a la reunió de la Federació on se’ns va proposar la tornada als entrenaments i competició dels equips preferents.
Com a club volem agrair l’esforç que ha estat fent la Federació perquè alguns dels equips puguin reprendre els entrenaments i la competició, però volem mostrar la nostra disconformitat en el fet de que creiem que aquesta Federació representa a tots/es els jugadors/es de Catalunya i no només a una part (Copa Catalunya i equips preferents).

És per això que el CEB Girona ha decidit que tant el Cadet A com l’Infantil A no comencin la competició el proper 6 de març, ja que creiem que no podem crear una comparació entre diferents equips del club, per nosaltres tots els nostres jugadors/es de formació són igual d’importants independentment de la categoria on competeixin i han de tenir les mateixes oportunitats per poder entrenar o competir.

El Copa Catalunya començarà a entrenar la propera setmana ja que començaran la competició el proper 6 de març, aquest equip hem decidit que comenci degut a que els jugadors són majors d’edat i creiem que la mobilitat de gent és molt menor a la que es produeix en equips de formació.

Com a club seguim defensant la represa immediata dels entrenaments ja que s’ha demostrat que no som un punt de contagi de la COVID 19.

_______________________________________________________________________________

En aquest comunicat del club referent els equips de categoria preferent (Cadet A i Infantil A), volem afegir que:

  1. Aquest Campionat proposat, està dissenyat per tal de poder enviar 3 equips al Campionat d’Espanya, com a club creiem que no és el nostre objectiu.
  2. Veient com estan les xifres de contagi a dia d’avui, com a club no creiem que sigui el més adequat començar a competir en categories de formació d’aquí un mes i exposar a una gran mobilitat, les famílies de tots aquests jugadors.

Com a CEB Girona, lamentem el fet de no poder jugar, però abans que competir, hem posat per davant aquests aspectes esmentats a la publicació.