Manifest Ja n’hi ha prou!

Des del Club Escola de Bàsquet Girona volem manifestar el nostre desacord amb les noves mesures establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya!

Com la resta de clubs hem fet un gran esforç per tal d’adaptar-nos a les diferents normatives que han anat sortint des del passat mes de Juny, fent una gran inversió en recursos i lluitant diàriament perquè els nostres jugadors i jugadores no perdessin la motivació per tal de seguir gaudint del nostre magnífic esport.

Com a CEB Girona volem manifestar que en els últims vuit mesos al club no hi ha hagut ni s’ha propagat cap contagi de COVID 19, a més a més, denunciem que la Generalitat de Catalunya no ha presentat cap mena d’estudi ni certesa que certifiqui que la pràctica esportiva sigui un dels principals focus de propagació del virus pel qual tinguem que tancar els primers quan la situació epidemiològica empitjora. Com a club defensem que es reprenguin els entrenaments sense mascareta de forma immediata ja que s’ha demostrat que no és una font de contagi.

Per tot això, volem informar que ens hem adherit a la firma del manifest de “Ja n’hi ha prou! L’esport és segur!”

Com a club actualment no convocarem cap concentració davant del pavelló com suggereix la plataforma “Ja n’hi ha prou”, però si que animem a totes les famílies que comparteixin el seu desacord a través de les xarxes socials.

Signa el manifest: https://t.co/3qVYeYXwnQ?amp=1

VOLEM ENTRENAR!!