Filosofia de club

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Des del Club Escola Bàsquet Girona volem agrair el temps que dedicareu a conèixer tant el nostre projecte com la nostra filosofia esportiva a través d’aquest petit document informatiu.

 

El Club Escola Bàsquet Girona neix l’any 2012 fruit de l’anunci de desaparició del mític CB Sant Josep de Girona. Més de 200 nens es quedaven al carrer i un grup de pares vam decidir tirar endavant un projecte seriós i formal basat en els valors personals per davant dels esportius, sense oblidar la màxima atenció a aquests.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1846″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]El suport de les empreses que ens esponsoritzen actualment i que des del primer dia es van afegir al projecte s´ha esdevingut clau pels èxits personals i esportius que s´han pogut assolir. Per això, us volem proposar compartir projecte amb les empreses Metalquimia, ViuGirona i Ramon Soler que han estat clau en aquest camí. Un projecte que treballa exclusivament pel bàsquet base i de formació amb un total de 18 equips més l’escoleta amb més 250 jugadors i jugadores de totes les edats, on els més petits comencen als 4 anys.

Al CEB Girona , tots els jugadors i jugadores tenen garantida la continuitat en la seva formació fins a la categoria infantil. Les nostres instal·lacions no ens permeten tenir tres o quatre equips per categoria entre cadet i junior. És per aquest motiu que a partir d’aquesta etapa seleccionem els jugadors i jugadores pel seu nivell, compromís i treball.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”8752″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”6342″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.fundaciometalquimia.org/ca/”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”8755″ alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]El CEB Girona té com a seu esportiva el Pavelló Ramon Sitjà, un pavelló amb 60 anys d’història basquetbolista en ple centre de la ciutat. Un pavelló que ha estat remodelat en diferents ocasions adaptant-lo a les necessitats i reglaments actuals. En ell, cada cap de setmana hi circulen unes 1.500 persones de tot el territori gironí, Tarragona, Barcelona i/o Lleida que gaudeixen d’un esport on el més habitual són les paraules d’ànims als esportistes i no els crits descontrolats de forofos. Donant, d’aquesta manera, exemple de comportament i educació a tots als nens i nenes que hi assisteixen per gaudir d’una bona estona de bàsquet.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1842″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

La nostra filosofia es basa en el valors personals i en el creixement com a persones i com a jugadors. Respecte, companyerisme, compromís, esforç, constància i educació són alguns d’aquests valors que volem que siguin el reflex del club. És per això que fem un seguiment continu de la formació escolar de cada jugador/a i donem suport a través de la figura del tutor esportiu.

Com a exemple d’aquesta filosofia destaquem que tenim jugadors becats gràcies a la Fundació Metalquimia (exempts de quotes i despeses) que han estat seleccionats mitjançant diferents associacions o entitats que vetllen pels drets dels nens o joves amb problemes de desestructuració familiar, incapacitat econòmica, atur o qualsevol altre situació per la qual podem aportar afecte, educació i valors bàsics per un desenvolupament normalitzat.

Per altra banda, fem entregues trimestrals a una Organització que porta material (roba, calçat, aliments, etc.) a països com el Senegal. Fem partíceps a nens i pares per poder conviure també sabent que hi ha qui valora el més petit dels detalls i per això, fem que aquests jugadors sàpiguen compartir i aprenguin a ser generosos.

 

Eduard Alonso

President del CEB Girona

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5755″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]