Aquest any 2019, les fases per entrar a la categoria preferent es disputen els dies 12, 13 i 14 de juliol.

Avui dia 10 de juliol a la Federació Catalana de Basquetbol, a la seu de Barcelona, s’ha realitzat el sorteig per establir els grups on hi ha participat el nostre Director Tècnic Albert Grau.

El Cadet A d’Isaac Valera i Marc Marín i el Junior A d’Albert Grau i Carla Alonso, són els dos equips del Club que participaran en aquestes fases per entrar a la màxima categoria de competició de les respectives categories a nivell de Catalunya.

Al grup del Cadet són 4 equips; el FC Barcelona ‘B’, el CN Sabadell i el CE Sant Nicolau.

El primer partit es disputarà el divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper vs. el FC Barcelona ‘B’, el segon partit, dissabte, a casa (Ramon Sitjà) vs. el CN Sabadell i per últim, el diumenge vs. el CE Sant Nicolau a la seva pista.

A la categoria Cadet són 4 grups, amb un total de 13 equips, i els equips lluitaran per 5 places disponibles a la categoria Preferent. Per tant els 4 primers classificats de cada grup i el millor 2n.

Els horaris estan per concretar.

Pel que fa al grup de Junior, també està format per un grup de 4 equips i són; el Basket Almeda 2, el CB Cornellà ‘A’, i El Circol ‘A’.

El primer partit es disputarà el divendres a casa (Ramon Sijtà) vs. el Basket Almeda 2, el segon partit, el dissabte a la pista de la plana vs. El Circol ‘A’, i el tercer i últim, també a fora, a la pista del CB Cornellà.

A la categoria Junior hi ha 4 grups de 4 equips, un total de 16, amb 4 places disponibles, per tant, passen els 4 primers classificats de cada grup.

Els horaris estan per concretar.

 

Desitjem molta sort als 2 equips que durant aquestes setmanes s’han estat preparant per assolir la categoria Preferent!!

#vermellsinegres

 

En les pròximes hores coneixerem els horaris dels partit. Us anirem informant a través de les xarxes socials i actualitzarem la pàgina web tan bon punt estiguem informats dels horaris.