El Junior B de l’Àngel del Amo i en Pau Álvarez guanya 54-52 al CB Salt en el partit de la jornada. Sabiem de la importància del partit i hem tingut una actuació molt sèria. Inici molt complicat però una vegada hem pogut posar pilotes interiors hem anat igualant el matx. Abans del descans hem tingut la ocasió de agafar un bon avantatge però dos erros en les passades ho ha evitat i hem marxat al descans amb un ajustat 32-31. Tornant dels vestidors hem corregit el rebot defensiu i millorat la circulació en atac, trobant opcions clares de tir. No hem sabut trencar el partit quan ells no anotaven a finals del 3er quart i ens ho hem jugat tot al final.

A falta de 8 segons pel final els visitant han empatat el partit amb un triple però a la següent jugada el base Ruben Reynés ha anotat els dos tirs lliures finals per posar el 54-52 definitiu. Aquesta vegada els tirs lliures i una bona defensa han deixat la victòria a casa en el duel gironí de Junior de 1r any.

Molt contents per començar la segona volta amb una victòria que a la pista del Salt no vam poder aconseguir. A seguir!

 

CEBG Junior B :54

Reynés 8, Paulí 9, P. Martín 14, Tort 12, Samper 3, Moreno 2, O. Garcia 4, G. Martín 2, Novales, A. Garcia, Rovira i Condom.

2 Triples (Reynés i Paulí)
10/21 tirs lliures
22 faltes. Eliminat Cap

 

Salt Junior B: 52

Tàpia 2, Soler 5, Torrent 6, Jurado 10, Chetrit 1, Armengol 10, Duran 6, Moret 12

5 triples (2 Jurado, 2 Armengol i Torrent)

11/18 Tirs lliures

21 faltes. Cap eliminat