El CEB Girona s’integra al Bàsquet Girona

Els dos clubs sumen esforços per seguir fent crèixer junts el bàsquet a Girona

El CEB Girona s’integra a l’estructura del club. El moviment és de caràcter mutu entre els dos clubs amb l’objectiu de portar el bàsquet gironí més amunt. Ambdues entitats creuen que aquest acord donarà més oportunitats als jugadors de la demarcació, potenciarà el bàsquet gironí i fonamentarà les bases socials i professionals d’una iniciativa feta a Girona i per a Girona. 

La transició permetrà al club crèixer socialment a la ciutat, amb la suma de més equips i el pavelló Ramon Sitjà, en una època emergent del projecte. També alimentarà el segell Bàsquet Girona de nous punts de vista amb recorregut i criteri en l’àmbit d’aquest esport per seguir fent créixer la metodologia del club amb el rigor que sempre l’ha caracteritzat.

Les dues estructures esportives s’uneixen i es marcarà una línia comú per tal de poder seguir amb els mateixos valors que formen els dos clubs. Les dues entitats, que passaran a ser una de sola, marcaran les línies esportives sota una base que serà la línia a seguir per tots els jugadors/es del club.

L’èxit esportiu de l’equip sènior, amb la major part dels integrants procedents de les categories de formació, ha visibilitzat el treball incansable i qualitatiu de tota l’estructura tècnica en aquests nou anys de vida. Aquesta herència tindrà continuïtat en el club amb l’objectiu principal d’enfortir el bàsquet al territori.