Dissabte 13 de març, dos jugadors del planter van debutar a Copa Catalunya a la jornada 2 de la temporada actual i recent 2020-2021.

Marc Vieytes i Enric Espinosa ho van fer amb el nostre Sènior A. En el cas d’en Marc, ho va fer per primera vegada i l’Enric per segona, ja que va ho va fer durants uns minuts la temporada anterior amb l’equip d’Albert Morejon. Els dos jugadors, no només van jugar sinó que ho van fer amb molts bons números durant els minuts a pista. Estadístiques.

Marc: “Estic molt content d’haver debutat a copa amb el club que m’ha ajudat a créixer com a jugador i com a persona. M’he donat compte que quan es treballa per aconseguir allò que desitges, tard o d’hora arriba la seva recompensa.”

Enric: “Molt content d’haver tornat a tenir l’oportunitat de jugar amb aquesta gran família. Amb molt bones sensacions de tornar a pista.”

L’entrenador de l’equip, Marc Serra, explica: “Ens ajuden i estan amb l’equip des de fa uns mesos, son jugadors amb les capacitats necessàries per competir aquest nivell i es mereixen aquesta recompensa. Es feina de tot l’equip que els jugadors joves s’integrin i tant en Marc, en Joel com l’Enric creixin al màxim nivell.”

Albert Grau, director esportiu del club diu: “Veure com els joves formats ens les categories inferiors arriben a tenir minuts de qualitat en el primer equip demostra que estem fent les coses bé a nivell formatiu. Esperem seguir donant continuïtat i oportunitats als jugadors formats a la casa.”