Senior A 🔴⚫

Bisbal Bàsquet 62 – 75 Copa Catalunya

Senior A guanya a la pista de La Bisbal!! #2nderbi consecutiu.

Inici travat amb pocs punts al marcador, però ja ens anava bé deixar al rival amb 10 punts al final del 1r quart.
Al 2n quart no hem seguit igual a nivell defensiu. Ells han tingut un bon encert del tir exterior i nosaltres ens hem vingut avall mentalment.

A la 2a part hem sortit a fer un bon joc col•lectiu, rodant i jugant sense pilota, ha costat però ho hem aconseguit, buscant les millors situacions de tir, equilibrant un bon joc. No ha estat fàcil perquè a mitjans de 3r quart s’han posat a 10 per sobre, però confiant amb el treball col•lectiu l’hem tret endavant i a l’últim quart hem agafat una bona avantatge per sortir amb un +14 d’una pista sempre complicada.

Seguim treballant!! 💪🏼🔴⚫

1,2,3 caliu🔥


Senior B 🔴⚫

FD Cassanenc  84- 62 2a Catalana

Sortida molt forta per part seva on ens han anotat 5 triples en els primers 5 minuts. L’equip ha respòs i gràcies a la circulació de pilota hem aconseguit estar 6 a sota. El segon quart hem tingut un tap ofensiu i han tornat les individualitats i les males defenses, permetent al rival trencar el partit i marxar a més de 20. El tercer quart ho hem intentat, hem pressionat molt més i hem aconseguit posar-nos a 12 a finals de quart, però un cop hi han hagut rotacions, l’equip ha tornat enfonsar-se i ja no hem aixecat el cap. Tenim clar que és un tema mental, seguirem buscant solucions. Gràcies Arnau Freixas del Júnior A per ajudar-nos!!


Junior A 🔴⚫

Junior A 76 – 63 CB Blanes

Sortida molt fluixa i tova permetent al rival sentir-se còmode amb els tirs i les penetracions. A mitjans del segon quart, vam tindre molt d’encert exterior cosa que ens va ajudar a agafar més tensió defensiva. Al tercer, vam seguir pujant el llistó en tots els aspectes, fet que ens va portar a un +22 al començar l’últim quart. Al final ens deixem anar i tirem una mica pel terra l’excel·lent feina feta al tercer quart. Gràcies a en Marc Serrat per ajudar-nos!!


Junior B 🔴⚫

Junior B 59 – 89 CB Granollers

No trobem la victòria. Tant en atac com en defensa, molt anàrquics, precipitacions, ens guanyen les esquenes. L’únic que podem extreure d’aquest partit és que a l’últim quart, hem tret l’orgull i l’hem guanyat 20-9. Almenys han demostrat que quan volen ho poden fer. Sabem que el que cal és un canvi d’actitud i així ho intenem transmetre. Seguirem treballant perquè arribi la 1a victòria!


Cadet A 🔴⚫

UE Montgat 59 – 81 Cadet A

Sortim adormits, aviam que passa. Estem agafant aquesta mala costum als últims partits, i sortim pendents del que fa el rival. En general, ha sigut un «corre-calles», no hem posat cap ordre en atac i ells ens han encomanat el seu joc.
En defensa, hem de treballar més aguantant l’1c1, ens han superat cada vegada. Falta estar més concentrat.


Cadet B 🔴⚫

Maresme 3V 69 – 46 Cadet B

Sortida del rival amb molta intensitat i ritme que no hem sapigut aturar i han col·locat un parcial de 13-2. Les precipitacions en atac i la falta d’intensitat i concentració nostra, juntament amb accions de 2+1 en contra, ha fet que s’allunyessin de gairebé 30 al tercer quart. L’últim quart, hem pujat ritme i la pressió, i ens hem apropat a – 14, però noves precipitacions i triples en contra han fet que s’allunyessin novament al 23 final.
Hem de treballar per millorar la linealitat del ritme i intensitat tot el partit sense concedir pujades i baixades.


Cadet C 🔴⚫

CESET 47 – 44 Cadet C

Partit bastant dur i feixuc. Hem estat desconcentrats durant bona part del partit, fallant cistelles fàcils (a més d’un 5/20 en tirs lliures) , perdent pilotes tontes, moments molt tous en defensa…
Toca setmana de reflexió i de treball!


Cadet D 🔴⚫

Cadet D 60 – 54 CB Campdevànol

Poques ganes de defensar i fallos en accions fàcils han fet que fos un partit ajustat. En atac ens hem trobat una defensa passiva que ens esperava a sota cistella i només l’hem sapigut atacar per moments. S’ha notat la falta d’entrenament d’aquesta setmana i toca tornar als orígens i seguir apretant més en defensa. Tot i així, hem tirat endavant el pitjor partit que hem jugat fins al moment.


Infantil A 🔴⚫ – 🌟PARTIT DE LA JORNADA🌟

Infantil A 78 – 40 CB Santa Coloma

Una setmana més sortim molt concentrats en defensa i atacant agressius. El rival ha començat implantant un bon nivell, però s’ha anat desinflant. Hem tingut una baixada al segon quart que per sort, no ens ha perjudicat gaire.
A partir del tercer quart, hem anat augmentant la diferència al marcador, gràcies al seguir terballant sobretot a nivell defensiu.
Encara hem de millorar moltes coses, però estem veient que el treball durant la setmana d’entrenaments té el seu resultat i el bon joc.
A seguir!!


Infantil B 🔴⚫

Infantil B

–Descans–


Infantil C 🔴⚫

Infantil C 59 – 51 Maresme 3V

Infantil C 59 – 51 Maresme 3V

Partit complicat contra un bon rival. Ens hem complicat i hem patit per culpa dels innumerables i petits errors individuals que hem fet constantment durant tot el partit. Errors de «rookie», per falta de concentració i de tensió durant el partit. Aquests errors han fet que el nostre joc que a vegades ens surt tant bé, pràcticament no hagi sortit a la llum i la nostra defensa fos tova i amb falta d’agressivitat. Tot i així hem aconseguit treure un bon partit a nivell general. Primera victòria a casa! 💪🏼


Pre Infantil 🔴⚫

Pre Infantil

–Descans–


Mini Negre 🔴⚫

Mini Negre

–Descans–


Mini Vermell 🔴⚫

CB Grifeu

–Descans–


Pre Mini Negre 🔴⚫

Premini Negre

–Descans–


Pre Mini Vermell 🔴⚫

Premini Vermell

–Descans–