Senior A – 🌟PARTIT DE LA JORNADA🌟

Copa Catalunya 87 – 60 CB Salt

1r dels 4 derbis que ens trobarem a la temporada.
Avui era un dia dels que més que mai haviem d’estar junts, units i fent força per aconseguir els objectius marcats des d’un inici.
Hem començat marcant el ritme defensiu que voliem, agressiu i amb els mínims fallos de concetració. A partir d’aquí, les coses en atac han anat funcionant, trobant bones situacions. Tot i així l’encert del rival ha fet que el partit fos igualat fins aquí.

2a part seguint el ritme defensiu amb una intensitat alta, i no cometent errors a darrere.
En atac, hem seguit amb la inteció principal de rodar la pilota, generositat, l’encert, buscar situacions fàcils i sobretot jugar amb EQUIP, s’ha aconseguit i així ha estat al resultat. Avui hem vist que la generositat és la clau per aconseguir els èxits que ens marquem, que a hores d’ara és aquest seguir amb el camí unificat i tots a una!!

Setmana que ve el 2n derbi, a seguir treballant fort!!

🔴⚫1,2,3 caliu🔥


Senior B

2a Catalana 59 – 71 CESET

Canvi radical de l’imatge de l’equip, després de fer una bona setmana d’entrenos ha quedat reflectit davant un equip molt més potent interiorment. Fins el 3er quart el partit ha estat igualat, gràcies a les bones defenses i bona circulació de pilota. A finals de tercer quart ells han tingut força encert i han pogut córrer, agafant un avantatge de 16 punts a principis de l’últim quart, llavors hem tornat apretar a darrere i aixugar el desavantatge fins els 6 punts falta de 3 minuts,però llavor ens ha faltat veterania i no hem pogut apropar- nos més. Contents del canvi d’imatge, ara toca seguir creixent com equip. Donar les gràcies en Pau Ribas, Enric i Abu del Júnior A!!


Junior A

CB Granollers 61 – 71 Junior A

Partit molt irregular degut a la perdua de pilotes i la falta de duresa en defensa. Hem estat tot el partit per sota el marcador, tot i que recuperavem distàncies no erem capaços de cap girar-ho. A l’últim quart, hem controlat una mica més aquests dos aspectes i tinguent paciència a les últimes possessions, hem aconseguit tirar-ho endavant! 💪🏽 Gràcies a en Marc Serrat del Júnior B per vindre a ajudar-nos!


Junior B

CB Vic 91 – 49 Junior B

Al segon quart ho hem esgotat tot, actitut, encert i temps morts, hem estat 5 minuts veient com ens passaven per sobre, -20 a la mitja part, la segona meitat mes del mateix, no hem sapigut reaccionar i hem jugat tous i sense encert. La gran diferència ha estat l’actitut, hem permés 4 i 5 rebots en atac a cada jugada…

A seguir treballant perquè la feina durant la setmana no és dolenta!!


Cadet A

Cadet A 68 – 63 CB Torelló

Ens hem trobat 40 minuts de zona i ens ha costat dominar el joc ofensiu. Joc molt trabat, no trobàvem espais per atacar ni per tirar lliurats. Hem badat molt al balanç, i això ha fet que ells anotessin fàcilment.

En atac ens ha faltat correr després de pèrdua o rebot, per intentar que no col•loquessin la zona. Hem de treballar més el rebot, tant ofensiu com defensiu.

Avui hem après que els partits es guanyen al minut 40 i que hem d’estar ficats a tope fins al final. No podem sortir a mig gas aviam que passa.

Sortim contents després d’un bon final. Seguirem treballant.

🔴⚫1,2,3 girona🔥 #invictes #5/5


Cadet B

Cadet B 60 – 46 CB Blanes

Bona sortida de l’equip fent situacions defensives que ens ha permès marcar una certa diferència en el marcador a nivell d’intensitat defensiva estem millorant tot i que a vegades ens relaxem, el problema ens ha sorgit què volíem atacar amb el mateix ritme defensiu i això ens ha comportat moltes errades ofensives amb moltes precipitacions fallant tirs i pèrdues de pilota!!


Cadet C

Cadet C 56 – 76 CE Palamós

Partit contra un dels rivals més forts de la lliga. Sabíem de la fortalesa física del rival i hem sortit agressius i intensos, aconseguint un 10-0 inicial. A partir d’aquí mica en mica ens hem anat fent petits, patint al rebot sobretot, arribant a la mitja part -1. A la segona part, tot i sortir bé, mica en mica alguns jugadors han anat baixant el cap, rendint-se i no lluitant tant com a la primera part. Això ha fet que agaféssin la diferència final. Toca reflexionar, perquè equips d’aquest nivell són els que ens trobariem a la segona fase si ens classifiquem al grup de dalt, i cal que tots els jugadors estiguin preparats per jugar amb aquesta intensitat i força!


Cadet D

Cadet D 71 – 36 CB Banyoles

Primera part sortim a veure-ho passar, tot i així el bon moviment de pilota en atac ens fa acabar el segon quart 10 amunt. Canvi de xip a la segona part i a base d’apretar en defensa i sortir al contratac aconseguim la màxima avantatge. Bon partit!!


Infantil A

C. Joventut de Badalona 80 – 62 Infantil A

Comença a ser habitual una bona sortida molt intensa defensivament i atacant amb força, al segon quart també comença a ser un tòpic baixar els braços i permetre que ens superin molt fàcil, no lluitar els rebots, anar a un ritme inferior del rival. Tot i així aguantem prou bé i arribem a la mitja part a -8, la segona meitat la juguem desconcentrats, ens guanyen moltíssimes esquenes, encerten des de fora, però els últims minuts imposem una marxa més en l’àmbit defensiu i retallem la distància a 8 punts, fet que no som capaços de mantenir ja que tornem a baixar els braços i acabem el partit amb un resultat que no reflexa gran part del partit realitzat.
A seguir!!


Infantil B

Infantil B 11 – 61CB Farners

Rival físicament i tècnicament molt superior, però això no vol dir que no posem ganes alhora de jugar.
Toca reflexionar.


Infantil C

CB Vic 59 – 74 Infantil C

Avui no hem fet gaire bon partit. Hem començat molt adormits i poca concentració.
Ens ha durat fins al principi del 3r quart, on després d’una xerrada intensa a la mitja part, els nens han despertat de cop fent una part molt bona.
Hem fet alguna jugada on la pilota quasi no ha tocat a terra, meravellós!
El punt més fort a destacar del partit és el canvi de xip que hem sigut capaços de fer durant la mitja part.
Moltes gràcies a l’Èric del Pre Infantil! Ha fet una molt bona feina! 🔴⚫


Pre Infantil

CB Bescanó 19 – 69 Pre Infantil

Partit amb molta diferència, hem hagut d’apretar als nens perque no baixessim la concentració i treure’n un treball útil. A la mitja part hem canviat la mentalitat, ens hem oblidat del nivell del rival i hem acabat amb bones sensacions. Seguim!! 💪🏼


Mini Negre

CB Blanes 63 – 77 Mini Negre

Molt bon partit, gràcies a una gran sortida, que ens ha ficat en el partit, molt bons primers quarts amb bones defenses i ajudes que ens han permès córrer i fer bones finalitzacións. Malgrat la bona feina en els últims 2 quarts ens ha faltat molta concentració, però hem sapigut mig reaccionar i hem acabat bé. A seguir treballant!!


Mini Vermell

Mini Vermell 38 – 88 CB Grifeu

No aconseguim ser constants en aspectes essencials del bàsquet. Seguirem treballant!!


Pre Mini Negre

La Salle Palamós 61 – 100 Premini Negre

Partit més intens que els altres. Hem començat fluixets però a partir del 2n quart hem reaccionat i hem començat a apretar i a pujar la intensitat. Hem apretat línies defensives, bona defensa 1c1, bones sortides de contraatac on hem estat molt generosos els uns amb els altres, etc. Estem molt contents de l’esforç i del treball que han fet avui! Han estat a l’alçada del que se’ls hi havia demanat. Tot i així, seguirem intentar millorar!!


Pre Mini Vermell

AE Fornells 20  –  65 Premini Vermell

Inici dolent però de seguida ens hem posat les piles i hem retornat a la intensitat i les normes en defensa que demanem. En atac avui hem fallat molt però sortim contents del treball!!