Sènior A 🔴⚫

Jornada de descans


Sènior B 🔴⚫

Jornada de descans


Júnior A 🔴⚫

Jornada de descans


Júnior B 🔴⚫

Jornada de descans


Cadet A 🔴⚫

Jornada de descans


Cadet B 🔴⚫

Jornada de descans


Cadet C 🔴⚫

Jornada de descans


Cadet D 🔴⚫

Jornada de descans


Infantil A 🔴⚫

Infantil A GUANYA vs. Covid 19.

Partit difícil amb un rival estrany, invisible però que fa molt de mal, però els nostres nanos estan demostrant una gran maduresa lluitant desde casa seguint les instruccions rebudes.
El partit se’ns farà llarg i possiblement amb pròrroga, però a partir d’aquesta setmana treballarem la rutina d’estudis i el més important, trucar als avis cada dia per fer-los companyia. Tot i això sense sortir de casa per aconseguir la victòria.


Infantil B 🔴⚫ 

Infantil B GUANYA vs. Covid-19.

Sortida molt tova contra un rival que mai ens havíem trobat α cap altra lliga anteriorment. Al principi no jugàvem α res, cadascú volia sumar per la seva conta i no com α equip. Però un temps mort abans d’acabar el segon quart ha fet que els nanos reaccionessin i mostressin una cara totalment diferent α la del primer quart.
El partit se’ns ha fet molt llarg, hem patit els 40 minuts, el rival castigava tots els errors. Però és en aquests moments quan hem de ser un equip i treballar tots per un mateix objectiu: donar el màxim per al meu equip.
D’aquesta manera ens emportem una victòria més, de les que més es suen, però també de les que ens fan sentir més orgullosos de l’equip que som.
Molta sort a tots!!


Infantil C 🔴⚫

Infantil C 1r any GUANYA vs. Covid-19.

El fet de jugar a casa sempre és un punt a favor, però el rival era un equip desconegut per tots nosaltres, no teniem referències d’altres resultats, era un equip nou a la lliga. Ha entrat per la porta amb molta xularia, ja des d’aquest moment ens ha sorprès…durant l’escalfament estaven riguent, i fent quatre tirs mal fets…ens han desconcentrat molt, però sabíem que haviem de fer la nostra feina i no dependre del rival.
1a part bona per part nostre concentrats i fent el nostre joc, però el seu…era insuperable, ens ha costat moltíssim fer cistelles fàcils, i ens arribaven a defensar en tot moment… Ja hem vist que avui ens costaria moltíssim pel seu caràcter dur i intents. Hem marxat a la mitja part amb un -5 als vestidors. Important xerrada per saber els detalls que ens farien millorar per guanyar la 2a meitat del partit.
Hem sortit espantats, cada cop més, davant d’un rival desconegut i perillós. Tot i així, recordant la xerrada de la mitja part, Hem vist que fent cas dels “experts”, al covid-19 sel pot vèncer amb perseverància, paciència i constància que han sigut els pilars que ens han fet seguir endavant sense rendir-nos i els que ens han fet guanyar al famós Coronavirus!
Seguim treballant!💪🏼


Pre-Infantil 🔴⚫

Pre-Infantil GUANYA vs. Covid-19.

Avui ens hem trobat davant d’un rival del que ens havien arribat molts de rumors. Han aparegut els nervis i les imprecisions a l’inici de partit, no es pot negar. Però, com tantes altres vegades, trobar-nos de cares al rival ens ha fet veure que el resultat del partit depèn de nosaltres mateixos. Hem recordat que juguem a casa, i que sabem fer que casa nostre sigui un fortí. El canvi d’escenari ha sigut brutal, ha aparegut la generositat en les ajudes als companys que estaven en dificultats, el sacrifici ha substituït als egoismes, la comunicació constant ens ha permès moure’ns col•lectivament amb sentit i eficàcia; hem jugat com un EQUIP. Però el rival no permet errors i la paciència i la constància han sigut ingredients imprescindibles per aconseguir imposar-nos.

Seguim, com sempre. I a més lliçons apreses pels partits que venen.


Mini Negre 🔴⚫

Mini Negre GUANYA vs. Covid-19

Victòria treballada. Covid-19 ens ha fet jugar dins de casa, sense poder sortir fora i tancant els espais. El joc ha estat aburit i en certs moments hem perdut el control de la situació.
Malgrat això hem estat capaços de seguir lluitant per evitar la seva propagació. Confinant-nos en el que sabem fer, jugar com un equip, tots a una. Fent cas a les instruccions que rebiem de la banqueta, pensant en els altres (company/amic/família). Aquest esforç ha tingut la seva recompensa, tot anirà bé.
Victòria merescuda, que ens permet afrontar el futur amb optimisme i un somriure.

#joemquedoacasa


Mini Vermell 🔴⚫

Mini Vermell GUANYA vs. Covid-19

La narrativa d’avui comença en un dia rúfol, la gran quantitat de núvols no deixar sortir el sol. Ens trobem en un escenari conegut, juguem a casa, però caldrà tenir molta paciència i sobretot, ser forts mentalment. Ens trobem davant d’un rival desconegut, ve de ser derrotat a la Xina però ha donat molta guerra. Inicialment hem sortit despistats, cadascú jugant de manera individual i no fent cas a les explicacions del director tècnic. A més a més s’ha afegit que durant el transcurs del partit, hem perdut efectius, cauen lesionats. Temps mort del míster, ens confinem amb una gran abraçada, aquí no passa ningú. Instruccions clares i consices, defensarem en zona, cadascú protegirà el seu espai, no ens trepitgem els uns als altres. I quan tinguem la pilota, la compartim, sobretot amb aquells que estiguin sols, els més vulnerables, aquells que més ho necessitin, preparats per fer front a tot el que vindrà. I amb tanta nostàlgia, recuperem efectius, gran treball de tots els sanitaris. I així amics aconseguim combatre aquest gran rival, constància, responsabilitat, amor, consciència i una mica de lectura són essencials per la nostra victòria.


Pre-Mini Negre 🔴⚫  

Pre-Mini Negre GUANYA vs Covid-19.

Primer dels dos partits que jugarem contra aquest rival! Avui, hem començat adormits pensant que solucionariem el partit en el minut 1. Però no ha estat així. Els errors tontos ens han impedit avançar i solucionar el problema des d’arrel. Quan hem començat a fer cas a les persones que n’entenen; com són els metges i metgeses, hem començat a avançar junts i com sabem fer sempre, sent un equip. A la segona part, els fruits dels consells sanitaris ens han servit per aquesta primera victòria, però no per encarrilar l’eliminatòria. El segon partit el jugarem des de casa, i com sempre, com un equip! #joemquedoacasa


Pre-Mini Vermell 🔴⚫

Pre-Mini Vermell GUANYA vs. Covid-19

Partit complicat el que teníem avui. El principi ens costava entendre les indicacions i això ha fet que el rival agafés avantatge. Llavors, hem entès que avui, la defensa era amb espais, hem obert el camp i hem començat a jugar des de casa. Així no hem reduït la distància en el mercador però sí que hem frenat la ratxa de l’equip rival. Ens faltava quelcom per reduir distàncies i això ho hem trobat a la segona part. L’anomenat sisè home ha arribat i s’ha notat el canvi. El col·lectiu sanitari s’ha fet amb l’atac, mentres nosaltres seguíem amb la defensa amb espais. Entre els dos hem aconseguit guanyar el partit!
Seguirem treballant perquè el partit d’avui ens ha fet veure que no som invencibles i que la mare naturalesa ens posa a prova quan ella vol.

#joemquedoacasa