Cròniques del cap de setmana:

COPA CATALUNYA

UE Montgat 80 – 87 CEB GIRONA METALQUIMIA A

Visitàvem la pista dels favorits del grup amb una setmana complicada a nivell d’entrenaments degut a les abscències de Paulí, Alonso i Valera.

El treball setmanal, una bona xerrada i un bon escalfament ens ha permès sortir més enxufats que l’equip rival, fet que ens ha fet acabar el 1r quart amb un +6 al marcador.

Sabíem que la defensa seria clau en aquest partit. El treball de pressió i la bona defensa als seus interiors feia que haguessin de jugar moltes accions desde el tir exterior.

A la tornada després del descans, l’equip no ha baixat el ritme en cap moment i ha arribat a col·locar-se +11, però ells, amb un equip ple de jugadors experimentats, han continuat insistint i han trobat l’encert desde fora (2 triples a l’últim segon de possessió i puntejats) i en el tir lliure.

Un últim quart amb el marcador molt igualat, Montgat s’ha posat per davant en diverses ocasions, però un triple de l’Aniol i dos triples consecutius de Lluc Mora ens han permès agafar un petit marge que hem pogut gestionar fins al final gràcies al bon treball defensiu col·lectiu de tot l’equip.

Victòria i cop de puny sobre la taula a casa del Montgat. Tot i els handicaps que arrossegàvem, l’equip ha sortit molt reforçat i amb ganes de que arribi el següent.

Donar les gràcies a Joel i Enric, que ens han donat un cop de mà aquesta setmana als entrenaments per a poder preparar el partit.

Estadístiques

________________________________________________________________________________

2A CATALANA

CB Farners 66 – 69 CEB GIRONA METALQUIMIA B

Partit molt igualat on hem tingut la sensació que dominavem, però les errades defensives i la pèrdua de pilotes ‘tontes’ ha fet que ells estiguessin constantment lluitant el partit.

A l’últim quart hem pres l’accelerador, hem reduït les pèrdues, hem sigut més consistents en defensa i hem tingut paciència en atac, fet que ha provocat que poguéssim emportar-nos el partit.

Contents perquè avui hem sabut gestionar molt millor el ritme de partit i llegir quan tocava córrer i quan tocava parar.

Gràcies en Pau Robles, Oriol Martin, Marc Serrat i Oriol Pagès del Júnior A, que han aportat molt quan han estat a pista. Destacar el debut de l’Oriol Martin a 2a Catalana, un jugador més de la casa que debut en categoria sènior.

Estadístiques

________________________________________________________________________________

JÚNIOR 1R ANY

Júnior B 82 – 78 Bàsquet Girona

Primera victòria que ens ha de permetre agafar confiança i demostrar a nosaltres mateixos que som capaços de competir a un bon nivell.

Durant tot el partit els nois s’han desgastat en defensa, forts al rebot, sense egoismes i sent generosos en l’esforç. És cert que no hem tancat correctament el balanç defensiu fet que ha permès al rival entrar en el partit.
Un cop corregit el balanç defensiu, ens calia seguir competint en intensitat i força fins l’últim segon per aconseguir aquesta victòria tant treballada.

Molt content dels nois que ho han lluitat tot i han treballat en tot moment.
Força i seguim!!

Estadístiques

________________________________________________________________________________

CADET 1R ANY

Cadet B 81 – 48 CB Farners

Segon partit vs Farners en el segon cap de setmana del grup bombolla.

Hem pujat un esglaó en molts aspectes respecte la setmana anterior. Inici de partit molt intens, molt bona defensa de l’equip, fet que ens ha permès recuperar moltes pilotes i generar bons contraatacs i situacions sota cistella.
A finals del 2n període, s’ha notat una baixada de ritme, però després del descans hem tornat a sortir amb les piles carregades i hem aconseguit pujar la diferència al marcador la qual hem mantingut així fins al final del partit.

Molt bona feina de l’equip i contents per la segona victòria!

Estadístiques