CRÒNIQUES 21/03/2021

Cròniques del cap de setmana:

2A CATALANA

Sènior B 65 – 75 CB Farners

Debut a la categoria per la majoria de l’equip!!
Hem començat amb nervis, cosa que ens ha fet fallar situacions clares a l’inici del partit. Quan hem anotat ens hem tranquil·litzat i ha fet que entréssim en el partit. La primera part ha estat marcada pel seu gran encert de la línia de 3 (8 triples, per 11 totals durant el partit), això ha fet que no poguéssim manar en el marcador, però si que estiguéssim dins del partit (38-44 a la mitja part).

Al tercer quart hem seguit fent bé les coses (defenses agressives i corrent) això ha fet que empatessin el partit, però en aquest moment i amb el Farners tocat, hem fallat 2 accions clares que ens haguessin posat per davant en el marcador. Ells han sabut jugar com un equip sènior, han baixat les revolucions del partit i ens han fet un parcial de 2-11 quan estàvem creixent. A l’últim quart ho hem intentat, però se’ns ha notat la joventut i tot hi posar el cor no hi hem posat el cap.

Podem estar contents per la imatge i la guerra que hem donat tenint en compte que només hem fet 1 dia d’entrenament amb tot l’equip. Donar les gràcies a l’ajuda dels 4 júniors A; Pau Robles, Lluc Martinez, Marc Serrat i Oriol Pagès que no han desentonat en cap moment.

Estadístiques

JÚNIOR INTERTERRITORIAL

Júnior A – CB Castelló Adepaf

El partit ha quedat ajornat.

JÚNIOR 1R ANY

Bàsquet Girona U17 76 – 58 Júnior B

Ens hem tornat a sentir jugadors de bàsquet i amb bona nota.
Hem començat freds i amb poques sensacions, un parcial de 8-0 en el minut 5 del primer quart ha marcat la resta del partit. Aquesta diferència de més 8-10 punts, l’hem mantinguda fins l’últim quart. Malgrat la diferència física, molt clara en el rebot, ho hem lluitat des de la defensa, donat que no estàvem encertats en el tir.
El resultat final, +18 s’ha donat pel fet d’arriscar en l’intent de fer baixar la diferència de 10 punts.

Tot i ser el primer partit i amb els pocs entrenaments grupals que hem realitzat, podem estar molt contents del treball dels nois!!

Estadístiques

CADET 1R ANY

CB Farners 61 – 67 Cadet B

Primer partit després d’1 any, bones sensacions però evidentment amb aspectes a millorar.
Hem estat amb el marcador a favor en tot moment, no per gaire diferència, hem fet bons contraatacs, encara que en estàtic faltava moviment, ens encallàvem. En general hem tingut una bona actitud i hem sortit amb ganes, però en alguns moments hem badat en defensa i hem provocat faltes ‘tontes’, fet que ens ha perjudicat bastant degut a que ells tenien un bon encert de tir lliures i ens ha castigat sobretot a l’últim quart en el qual anàvem guanyant de 15 i hem acabat guanyant de 6 punts.
Hem tret molta avantatge en velocitat i podíem superar i generar espais, llàstima de que les finalitzacions no eren bones i hem perdonat moltes cistelles.
Contents per la primera victòria i ara toca preparar la tornada per diumenge!!

Estadístiques