PARTIT CEB GIRONA METALQUIMIA – JORNADA 2

DISSABTE 13 DE MARÇ DEL 2021

CEB GIRONA 83 – BÀSQUET CÍRCOL 44

Tornem a jugar al Ramon Sitjà després d’un any. Nervis, incertesa, però amb moltes ganes de tornar a vibrar amb el caliu de casa nostre.

Des d’un bon inici vàrem marcar el ritme defensiu que ens interessava, tant en defenses en transició amb en atac posicional. Ens faltava però, trobar millors opcions de tir en atac, les decisions precipitades feien que forcéssim situacions i tirs sense trobar la millor opció.

Poc a poc vam anar llegint la defensa del rival i trobàvem situacions de tirs lliurats i boles interiors que ens van permetre anotar amb facilitat. El nivell defensiu de l’equip no va baixar, al descans només ens havien anotat 18 punts.

A la represa la tònica va ser la mateixa, nosaltres vàrem saber estar molt seriosos en la sortida, fet que no va donar cap acció al Círcol a acostar-se en el marcador. Això ens va permetre poder donar minuts a tota la plantilla i fer debutar a en Marc Vieytes i a l’Enric Epinosa, jugadors del Sènior B vinculats al primer equip del club.

Marc Serra, entrenador: “Content pel treball de l’equip, és una victòria que es mereixen i que feia un any que esperàvem”. El més important per mi és el pas endavant dels jugadors a nivell defensiu, ens va permetre tenir una regularitat i ser solidaris en atac”.

Esperem recuperar la normalitat poc a poc i poder sentir el caliu des de ben a prop de la nostra gent a la grada.

Podeu veure les estadísitiques del partit clickant aquí.