El CB Cornellà entrenat per Toni Mesa i Víctor Vivas va guanyar la tercera edició del Torneig Any Nou de Cadet de 1r Any després d’imposar-se a la final al CB Vic de Francesc Luna per un igualat 70-66.

Després de quallar un gran torneig, els dos equips es trobaven a la final que es preveia molt equilibrada. Les expectatives no van fallar i vam poder gaudir d’un gran partit de bàsquet al Pavelló Ramon Sitjà. Va ser un matx molt igualat que el conjunt de Cornellà, invicte durant el Torneig, va saber anar portant al seu terreny per acabar de tancar el partit en els minuts finals. El base Nil Roig va ser escollit MVP del Torneig, després de liderar el CB Cornellà des de la direcció.

El Cadet B de Totti Pou i Gerard Valls va quedar en setena posició després d’aconseguir 2 victòries i 3 derrotes al llarg del Torneig. Per la seva banda, Roger Adroher va guanyar el SuperKO i Marc Vieytes va quedar sotscampió del Concurs de Triples.

Aprofitem per agraïr a totes les persones que han fet possible que el III Torneig Any Nou, al igual que la primera edició, sigui un èxit de participació, bon nivell i afluència de públic. Moltes gràcies a tots!

Podeu trobar tota la informació a la web del Torneig.

Aquí podeu trobar totes les fotos del Torneig.