COPA CATALUNYA

Foto d’equip Sènior A Metalquimia temporada 2020-2021

CAP A NAVÀS!

El nostre Sènior A METALQUIMIA de Copa Catalunya, aquest dissabte 5 de Juny, va aconseguir l’accés a la Final a 4 de #CopaCatBQ fent un partit de traca i mocador a nivell defensiu contra un gran rival com és l’UE Montgat. Consulta les estadístiques.

Els de Marc Serra van quedar primers en el seu grup corresponent 01 de l’anomenat ‘Campeonato De España Primera Division Masculina‘ perdent només 1 partit vs CB Sant Josep de Badalona per només la diferència d’1 punt en el primer partit de lliga. En aquesta fase de grups, també es van trobar amb l’UE Montgat, rival fort, i guanyant els dos partits amb un bon joc. Acabada la fase de grups, es van classificar com a tercers millors primers dels 5 grups i d’aquesta manera es va establir una classificació general on va tocar de nou el Montgat.

Espectacular ambient al Ramon Sitjà de Girona, l’equip sabia que era un partit decisiu, però amb el factor camp a favor gràcies a la primera posició obtiguda anteriorment, era relativament una petita avantatge per poder obtenir l’accés a la F4. El partit de cara o creu, va acabar amb un +19 al marcador a favor gràcies a un gran un treball sòlid en defensa i un bon joc col·lectiu i alegre dels locals (crònica del partit). Victòria i cap a les Semifinals de Copa Catalunya.

Els encreuements (F4) es jugaran aquest dissabte vinent a Navàs, seu organitzadora de la fase final de Copa Catalunya. El primer rival que ens trobarem és el CB Ripollet, equip amb un balanç de 9 victòries i 1 derrota en la fase de grups.

🎙️ L’entrenador Marc Serra: “Estem molt coments d’arribar fins aquí, realment és fruit del treball de l’equip i del club durant anys. Treballarem poder estar a l’alçada del que implica jugar una F4 i aspirar al màxim.”

🎙️ El Director Esportiu Albert Grau: “Aquest premi és el resultat de la feina i millora que han fet aquests últims anys els jugadors i del magnífic treball que va fer i ha fet l’Albert Morejon i en Marc Serra. Esperem està a l’alçada i competir al màxim els dos partits.”

Eliminatòries i seguir el partit de resultats en directe.

Notícia Diari de Girona

Notícia L’esportiu