Atenció!!

El nostre Sènior A Metalquimia de Copa Catalunya, començarà a jugar a principis del mes de Març.

Els clubs de la categoria #CopaCatBQ, juntament amb la Federació Catalana de Basquetbol, han acordat poder començar la competició. Els equips tindran els certificats correponents per poder entrenar i jugar en les instal.lacions esportives, els certificats de mobilitat per poder-se deplaçar i per suposat, es realitzaran els tests (covid-19) per poder afrontar els partits amb total seguretat.

La competició començarà el dia 6 de Març i el nostre Sènior ho farà debutant a la pista del CB Sant Josep de Badalona a les 19:30h.

Els partits es podran seguir en directe pels canals de Youtube, de cada club, si aquests ho poden oferir.

Des del CEB Girona farem tot el possible perquè els nostres jugadors, famílies i seguidors puguin veure els partits en directe. Els partits que es juguin com a locals es podran seguir en directe pel nostre canal de YOUTUBE (t’animem que et facis subscriptor!!).

El nostre entrenador, Marc Serra: “Contents de ser dels pocs privilegiats que podem fer esport i competir fent el que més ens agrada. Esperem poder veure els pavellons plens de nenes i nens fent esport ben aviat.”

Com podreu veure en els calendaris, es jugaran sota el nom: ‘Campeonato De España Primera Division Masculina’, on es lluitarà pels ascensos a Lliga EBA.

Clicant aquí pots veure el calendari.

L’equip comptarà amb la presència de varis jugadors joves del Sènior B (2a Catalana) que ajudaran a l’equip durant als entrenaments i la competició.

Així doncs, esperant la confirmació i els certificats per tal de complir les vigents normatives, el Sènior A tindria planificat començar els seus entrenaments la setmana vinent una altra vegada al Pavelló Ramon Sitjà.

Albert Grau, director tècnic: “És una bona notícia la tornada a la competició del Copa Catalunya, però crec que abans d’iniciar una competició hauríem de donar prioritat a la tornada als entrenaments de tots els equips de formació!”