Us expliquem de primera mà com li va anar a l’Infantil C al Torneig Globasket

L’Infantil C va participar al torneig Globasket celebrat els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de març a la població de Lloret de Mar. Ens ho expliquen els seus entrenadors, en Toni Espinosa i l’Edu Pantrigo.

Diumenge 25 de març

L’equip va iniciar el torneig perdent contra el Suchy Las (de Polònia), per 67-64. Va ser un molt bon partit de tot l’equip, amb una bona circulació de pilota, bona activitat defensiva i sobretot excel·lent actitud de tot l’equip. Vam acabar perdent però sabíem que aquest era el camí a seguir.

A la tarda tornàvem a jugar aquesta vegada contra el CB Vic, on vam guanyar 57-54. Partit molt diferent del que vam jugar al matí, ja que vam fer una molt mala primera part, adormits i molt estàtics en atac. Tot i així un canvi d’actitud a la mitja part va provocar que remuntéssim 17 punts en contra i poder emportar-nos la victòria.

Dilluns 26 de març

Com que teníem el matí lliure, vam aprofitar per anar a animar l’Infantil A contra el Jahn Munchen i vam fer una volta per Lloret.

A la tarda vam jugar contra La Unión (d’Argentina), que vam guanyar 55-46. Mal partit dels nostres contra un equip molt i molt dur en defensa. Va ser un partit que no estàvem acostumats a jugar, molta duresa, moltes faltes, queixes… tot i això a l’últim quart vam treure el caràcter i ens vam emportar el partit. Vam sortir molt contents d’aquest partit per l’actitut dels nanos.

Seguidament vam anar a animar a l’Oriol Llinàs al concurs de triples on va fer una bona actuació.

Dimarts 27 de març

Tornàvem a jugar a la tarda i per això vam aprofitar per fer un matí de cohesió de grup a la platja. Vam poder fer diferents activitats fins i tot algun es va banyar…. Va ser un matí diferent i divertit.

A la tarda vam guanyar contra el CB Móstoles (de Madrid) per 67-26. Com que els jugadors sabien que no era un rival complicat de batre, vam sortir relaxats sense defensar i atacant sense velocitat. Teníem dos rivals que ens exigien al màxima al dia següent i la nostra actitud havia de canviar, a pista evidentment si volíem competir.

Dimecres 28 de març

El Maresme 3 Viles ens esperava per jugar un exigent partit a les 9 del matí. Amb l’actitud que portàvem als partits i la hora del partit, teníem molts dubtes de com aniria, la veritat és que vam jugar un gran partit. Molta concentració, bona defensa i tenint encert en atac . Però un parcial de 18-0 al final del tercer quart ens va matar. Creiem que el marcador no reflectia com va ser el partit i vam acabar molt contents de l’actitud dels nostres jugadors. Resultat final: 68-48

Seguidament vam agafar un autobús direcció Maçanet per jugar contra el Bàsquet Girona, on vam perdre 82-55. Partit bonic de jugar contra alguns ex-companys on vam tenir un bon inici, movent molt bé la pilota, però el cansanci, la defensa de l’1×1 i el rebot ens va passar factura. Satisfets amb la imatge de l’equip.

A la nit, per desconnectar de l’ambient del torneig vam gaudir d’una nit diferent i vam anar amb els nanos a la bolera. Vam passar una estona divertida i entretinguda.

Dijous 29 de març

Amb tots els resultats obtinguts ens va emparellar pel tercer i quart llocs contra el Suchy Las, rival amb el qual vam perdre de 3 el primer partit. Mal inici (11-0), cansats i erràtics, però a la que ens hi vam posar en defensa i fent el nostre atac que tant ens caracteritza vam treure el partit i vam poder acabar el torneig amb molt bones sensacions. Ens vam emportar el tercer lloc.

Objectius del torneig

L’objectiu principal del torneig era la cohesió de grup. Som un equip que tenim 2 cares diferents en funció dels resultats. I la nostra idea era que anessin com anessin els partits, sempre sortir de la pista units i sempre amb un somriure a la cara i sabent que havíem fet tot el possible. És per això que també vam decidir fer activitats com a la platja o a la bolera.

Basquetbolísticament el nostre objectiu va ser competir en tots els partits i treballar i posar en pràctica aspectes i idees que havíem treballat al llarg de la temporada (ex: la circulació de pilota i la defensa agressiva).

Podeu veure totes les fotografies del Torneig aquí gràcies al fotògraf Albert Geli.

Toni Espinosa i Edu Pantrigo