Us expliquem de primera mà com li va anar a l’Infantil A al Torneig Globasket

L’Infantil A va participar al torneig Globasket celebrat els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de març a la població de Lloret de Mar. Ens ho explica en Totti Pou, entrenador de l’equip.

Contextualització

L’Infantil A de Totti Pou i Xavi Saez arribava al torneig 5è en la classificació d’Infantil A-1 amb un balanç de 4-5 després de guanyar al C.B. Igualada en l’últim partit disputat de la lliga. L’equip arribava amb molta energia per utilitzar el torneig com a eina per al desenvolupament tant individual, com col·lectivament de l’equip.

Quins són els objectius del torneig?

  • A nivell d’equip, el principal objectiu que teníem de cares al torneig va ser: Cohesionar l’equip dins i fora la pista amb la finalitat de gaudir de la convivència de 5 dies de torneig.
  • A nivell formatiu, el principal objectiu va ser: Desenvolupar els aspectes tècnic-tàctics apresos fins el moment a partir de la competició amb la finalitat d’adquirir-los i poder construir-ne de nous al acabar el torneig.
  • A nivell competitiu no teníem cap objectiu remarcat a nivell de resultat però si que l’objectiu competitiu era: ser capaços de donar-ho tot amb la finalitat de competir al màxim.

Quin va ser el moment més destacat del torneig?

Segurament la derrota contra el Baskonia per tant sols 3 punts va ser un dels moments més difícils de torneig. El fet de poder competir contra un gran rival ens va permetre gaudir d’un últim quart emocionant, per mi, el moment més destacant d’aquell torneig va ser tot aquell últim període on l’equip més que mai va demostrar del que és capaç i sobretot de mantenir-se per davant de tot unit com equip envers les dificultats.

Valoració i conclusions

  • Ha estat un torneig complet en tots els aspectes. L’equip s’ha trobat constantment reptes dins i fora la pista que han tingut que anar superant, on tot hi que alguns cops ho han aconseguit i altres no, l’actitud sempre ha sigut la mateixa: exemplar.
  • Aquest torneig ens ha servit per tenir una nova experiència i poder competir en un entorn totalment diferent al que estem acostumats, amb molts equips de fora la província.
  • El fet de perdre de 3 contra el Baskonia ens va penalitzar a no optar arribar a les semifinals, però com diuen:

“No importa quantes vegades caiguis, et defineix com a ser humà com ets capaç d’aixecar-te”

Per tant l’Infantil A es caracteritza justament per això, per fer front a tots els reptes que ens venen per davant, i en cas de caure aixecar-se més forts que mai.

Podeu veure totes les fotografies del Torneig aquí gràcies al fotògraf Albert Geli.

Totti Pou