🗣 ENCARA NO TENS EL CARNEEEET??

Aquesta iniciativa sorgeix des de ja fa uns mesos dins la reunió que es va tenir amb la comissió de pares i junta del club on es va deicidir apostar per fer un carnet de soci del club, on a partir d’aquest, es pogués gaudir i accedir a tenir avantatges amb tipus de descomptes i altres en botigues, comerços i empreses del barri i de la ciutat.
Donem gràcies a tots aquells que ja han volgut participar i animem a la resta de comerços que vulguin col·laborar en el carnet de soci, perquè es posin en contacte amb el club i formin part d’aquesta iniciativa.
D’això ens farà més grans com a club i ciutat, col·laboració entre tots, comerç de proximitat i de la ciutat, #somgirona!
Cada jugador gaudirà d’un carnet personalitzat on la família sencera podrà gaudir dels avantatges.
💳 Si encara no el tens, vine a recollir-lo a l’oficina del club entre setmana de dilluns a divendres (de 17:30 a 20:00h.) i gaudeix dels descomptes que t’oferim gràcies als comerços del barri i de la ciutat!! 
Estigueu atents, perquè tan aquí al web com a les altres xarxes socials del Club (Instagram, Twitter i Facebook), anirem penjant i actualitzant els comerços on es podrà dur a terme aquests descomptes amb el Carnet.
Per últim donar les gràcies a Fundació Metalquimia, Recanvis Noguer, Viu Girona i Can Ribot per la col·laboració on hi surten els corresponents ‘logos’ a la part posterior del carnet de soci!!
Comerços:
CARNISSERIA MANEL: 10% de descompte!!
PASTISSERIA LES DELICIES: 10% de descompte!!
LA BARBERIA: 10% de descompte!!
RESTAURANT-CAFETERA LA FONT DEL GAT: per cada menú que facis tens el cafè/tallat gratuït!!