Granollers es prepara per l’ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya

El Pavelló del CB Granollers acollirà, dissabte 25 i diumenge 26 de gener, la 4a edició de l’ALLSTAR masculí i femení de la Copa Catalunya.

L’ALLSTAR 2020 de la competició de màxim nivell en categoria sènior organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la Copa Catalunya, s’ha presentat oficialment aquest dilluns 20 de gener. L’ALLSTAR 2020 de Copa Catalunya arriba a la seva quarta edició i enguany ho farà disputant-se en el Pavelló del CB Granollers, el cap de setmana del 25 i 26 de gener, organitzat per Federació Catalana de Basquetbol amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i el CB Granollers i el recolzament de la Diputació de Barcelona.

L’històric Pavelló CB Granollers, inaugurat l’any 1986 durant l’etapa del club a la lliga ACB, i que durant la present temporada estrena nou parquet, serà l’escenari d’aquesta festa de la Copa Catalunya oberta a tothom (entrada gratuïta tot descarregant-la clickant aquí) i es televisarà en directe per La Xarxa, les televisions locals (veure llistat) i per streaming a través de la plataforma XALA!. L’esdeveniment s’emmarca dins l’acord de col·laboració entre La Xarxa Audiovisual Local i l’FCBQ per tal de potenciar la Copa Catalunya.

– Descarregar invitació ALLSTAR 2020

Com a les darreres edicions, l’ALLSTAR de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 25 de gener a les 18h es disputarà l’ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d’esmaixades amb els exjugadors professionals Joan Creus i Òscar Cervantes, el periodista Julián Felipo, i el vigent campió del concurs, Guillem Sánchez, com a jurat. I a partir de les 18h del diumenge 26 serà el torn de l’ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d’escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria així com també el cos tècnic que participaran en aquest espectacle.

INFORMACIÓ FONT  DE: FCBQ

Dissabte, tindrem el nostre jugador del Sènior A, en Toni Espinosa Jr, qui ha estat escollit a votació per tots els entrenadors del Grup 1, on amb les votacions, els jugadors més votats han composat l’equip de l’All Star.

Des del CEB Girona, estem molt contents de que en Toni pugui participar en aquesta nova edició, on per ell, serà la 2a consecutiva, però la 1a que hi podrà jugar, ja que l’edició anterior no va poder participar dins el parquet per una lesió al metatars del peu dret.

On orgull que en Toni estigui participant en aquesta edició, on li desitjem molta sort i esperem que sigui una molt bona experiència! Enhorabona Toni i a tot l’equip i staff del Sènior A per tal de representar el Club en l’All Star de la FCBQ.

Des del Club t’animem a anar-hi i animar a en Toni que segur que li agradarà veure’t allà!! Clickant aquí et pots descarregar l’invitació. Totalment gratuïta!!

Molta sort Toni!!