Aquest dimarts dia 13 d’octubre, seguint les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) així com de les autoritats sanitàries, la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), va fer oficial un comunicat on s’esmentava l’aturada de les competicions 15 dies per tal d’ajudar a contenir els brots de la Covid-19.

La FCBQ (Federació Catalana de Basquetbol) va emetre un comunicant indicant que les competicions que s’havien d’iniciar aquest cap de setmana, a nivell intern de club els següents equips: Infantil A, Cadet B, Cadet A, Júnior B, Júnior A, Sènior B i Sènior A, “arrencaran, si les autoritats així ho indiquen i autoritzen, el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre amb la disputa de la 3a jornada.

Pel que fa als entrenaments es seguiran realitzant amb tota normalitat, seguint i respectant les mesures de seguretat i higiene necessaries pel bon funcionament de la pràctica esportiva, com portem fent fins ara.

Com es va decidir des de la Junta Directiva i Direcció Esportiva del CEB Girona, els nostres equips d’àmbit català, estan inscrits a les seves respctives competicions ja que si no es fa així, aquests equips no podran competir en tota la temporada 2020-2021. Pel que fa als altres equips del club, s’anirà valorant com evoluciona la pandèmia per tal d’inscriure els nostres equips en les competicions d’àmbit territorial.

Una vegada més, davant aquesta excepcionalitat i incertesa, demanem a tots els jugadors, família i familiars, comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.