Aquest dijous dia 2 de Gener de 2020, tornem amb el nostre Torneig!

Aquest i com cada any el comencem amb bàsquet, i contents de fer-ho amb la 6ena edició del Torneig d’Any Nou Ramon Sitjà de la categoria cadet de 1r any, nascuts a l’any 2005. Són sis els equips participants i donant la benvinguda a; Maresme 3 Viles, UB Sant Adrià, CB Cornellà, CB Santfeliuenc, UE Mataró i el nostre Cadet B , entrenat per l’Àlex Teixidor i en Simon Sintes. Aquests sis equips són els que completen el quadre de competició d’aquest any, on tots els partits es disputaran al Pavelló Ramon Sijtà (Girona).

Es realitzaran dos grups de 3, on a partir de la classificació de la lligueta es seguirà el quadre de competició establert que podreu veure al mateix Pavelló o a les xarxes socials del Torneig.

Esperem que siguin dies de convivència, experiències, competició, que es respiri molt d’ambient de bàsquet i sobretot esperem que serveixi per a un bon aprenentatge per tots els equips participants!!

Podeu seguir tots els resultats i informació a les xarxes socials del Torneig:

Twitter: @TorneigGironaRS

Instagram: @gironaramonsitja

Facebook: /torneigRamonSitja

HASHTAG OFICIAL DEL TORNEIG: #TANRS

 

Des del CEB Girona us desitjem una bona estada a la ciutat, un bon inici d’any i que gaudiu d’un bon torneig i d’alt nivell!!

 

Junta i Coordinació

CEB GIRONA