Aquest proper dissabte dia 13 d’abril, el CEB Girona organitza una jornada dedicada en memòria al seu extresorer que ens va deixar el passat mes d’octubre.

En Toni Cedacers va ser una persona molt important des del primer dia del Club, bona persona, treballador, exemplar per a tots i un home que va dedicar molt del seu temps perquè el CEB GIRONA tiri endavant i cada dia sigui un millor Club, no solament gestionant papers al despatx, sino que cada estiu dedicava unes setmanes a arreglar el Pavelló Ramon Sitjà, amb els focus de llums, netejant la pista, els vestidors, grades, etc.

Per totes aquestes coses i entre moltes d’altres, el CEB Girona dedicarà un dia exclusivament al seu nom.

Durant al matí es realitzarà una caminada amb tots els qui vulguin apuntar-se. La Caminada és un símbol on, a en Toni era una activitat que li agradava fer freqüentment de bon matí. Mentre es faci la caminada pels qui ho prefereixin, al Pavelló Ramon Sitjà, s’hi realitzarà una jornada de partits de pares i mares del Club. El primer any va ser una activitat que va ser proposada entre d’altres per en Toni, on va agradar molt i es va dir que es tornaria a fer, per això li dedicarem aquests partits de bàsquet amb els pares i mares del Club.

Una vegada finalitzat el matí amb aquestes dues activitats, el Club farà un homenatge a tota la família d’en Toni.

Tot seguit, s’ha organitzat un dinar amb la família d’en Toni, la família del CEB Girona, i tots els amics que vulguin acompanyar-nos en aquest dia.

Per la tarda, com no hi pot faltar, es farà un partit entre el Senior B del CEB Girona (on hi juga el fill d’en Toni, en Nil Cedacers) i el segon equip del CB Salt (on fins fa poc hi jugava el nebot d’en Toni, en Jordi, aquest dia ell hi serà compartint la pista amb el seu cosí Nil).

A la mitja part del partit, es duran a terme els sortejos de les 3 Paneres que han estat organitzades pel Club des del mes de Novembre. Són 3 Paneres on a s’hi reparteixen entrades per veure un partit del Girona FC, entrades per anar a veure el CB Joventut de Badalona, dinars, i obsequis de valor com una TV de 55″, una bicicleta i un PC portàtil.

 

Ens espera un gran dia dediat a una persona molt important per la família del CEB GIRONA. Gaudim d’una bona jornada i que sigui un memorial on l’any vinent es repeteixi igual de bé o millor que aquest!

 

Una forta abraçada Toni, pare, company, amic!! DEP.

#pertuToni