Principals Patrocinadors

El suport de les empreses que ens esponsoritzen actualment i que des del primer dia es van afegir al projecte s´ha esdevingut clau pels èxits personals i esportius que s´han pogut assolir. Per això, us volem proposar compartir projecte amb les empreses Metalquimia, Citylift i Clínica Bofill que han estat clau en aquest camí. Un projecte que treballa exclusivament pel bàsquet base i de formació amb un total de 20 equips formats per més de 230 jugadors de totes les edats, on els més petits comencen als 4 anys.

ADN Gironí

El projecte ADN Gironí és una iniciativa esportiva nascuda a la ciutat de Girona amb la finalitat de potenciar i difondre la pràctica de l’esport i alhora la relació entre els ciutadans i els clubs esportius mitjançant iniciatives que permetin acostar l’esport a tots els col·lectius.

La ciutat de Girona compta amb equips històrics en múltiples disciplines que al llarg de les darreres temporades han realitzat magnífiques trajectòries fins a situar-se a les màximes competicions. Ens trobem, per tant, en un moment en que l’afició per l’esport s’ha incrementat notablement i els ciutadans volen, més que mai, ser partíceps dels éxits dels equips esportius de la ciutat.

Aquesta temporada molts d’aquests equips s’uneixen en a un element comú: el patrocinador. Que serveix d’engranatge i nexe d’unió per poder dur a terme activitats conjuntes, que impliquin a tots els clubs en un projecte multiesportiu, i que permetin impulsar, fomentar i facilitar l’accés a l’esport a tots els ciutadans.

En definitiva, una oferta d’oci esportiu molt més completa que vinculi tots els actors en un mateix projecte: ciutat, equips, afició, i patrocinadors.