Des del Club Escola Bàsquet Girona volem agrair el temps que dedicareu a conèixer tant el nostre projecte com la nostra filosofia esportiva a través d’aquest petit document informatiu.

 

El Club Escola Bàsquet Girona neix l’any 2012 fruit de l’anunci de desaparició del mític CB Sant Josep de Girona. Més de 200 nens es quedaven al carrer i un grup de pares vam decidir tirar endavant un projecte seriós i formal basat en els valors personals per davant dels esportius, sense oblidar la màxima atenció a aquests.

El suport de les empreses que ens esponsoritzen actualment i que des del primer dia es van afegir al projecte s´ha esdevingut clau pels èxits personals i esportius que s´han pogut assolir. Per això, us volem proposar compartir projecte amb les empreses Metalquimia, Citylift i Clínica Bofill que han estat clau en aquest camí. Un projecte que treballa exclusivament pel bàsquet base i de formació amb un total de 20 equips formats per més de 230 jugadors de totes les edats, on els més petits comencen als 4 anys.

El CEB Girona té com a seu esportiva el Pavelló Parroquial de Sant Josep de Girona, un pavelló amb 60 anys d’història basquetbolista en ple centre de la ciutat, un pavelló que ha estat remodelat en diferents ocasions adaptant-lo a les necessitats i reglaments actuals. En ell, cada cap de setmana hi circulen unes 1500 persones de tot el territori gironí, Tarragona, Barcelona i/o Lleida que gaudeixen d’un esport on el més habitual són les paraules d´ànims als esportistes i no els crits descontrolats de forofos. Donant, d’aquesta manera, exemple de comportament i educació a tots als nens i nenes que hi assisteixen per gaudir d´una bona estona de bàsquet.

La nostra filosofia es basa en el valors personals i en el creixement com a persones i com a jugadors. Respecte, companyerisme, compromís, esforç, constància i educació són alguns d’aquests valors que volem que siguin el reflex del club.

Com a exemple d’aquesta filosofia destaquem que tenim jugadors becats (exempts de quotes i despeses) que han estat seleccionats mitjançant diferents associacions o entitats que vetllen pels drets dels nens o joves amb problemes de desestructuració familiar, incapacitat econòmica, atur o qualsevol altre situació per la qual podem aportar afecte, educació i valors bàsics per un desenvolupament normalitzat.

Per altra banda, fem entregues trimestrals a una Organització que porta material (roba, calçat, aliments, etc.) a països com el Senegal. Fem partícips a nens i pares per poder conviure també sabent que hi ha qui valora el més petit dels detalls i per això, fem que aquests jugadors sàpiguen compartir i aprenguin a ser generosos.

Amb tot, com a President i recolzat per una junta de persones sense ànim de lucre, treballadors incansables i il·lusionats amb el projecte de futur, us volem convidar a formar part del nostre projecte conjunt. Oferint-vos la possibilitat de col·laborar amb nosaltres ja sigui mitjançant suport econòmic o material.

Restem a l´espera que el vostre interès en promoure el nostre bàsquet i els nostres valors es materialitzin en una trucada per concretar una cita i parlar.

Diuen que el bàsquet és una filosofia de vida i estic totalment d´acord però aquestes filosofies de vida, no tenen sustent sense que a darrere hi hagi persones, empreses i/o entitats que de forma desinteressada suportin l´estructura i facin possible la difusió dels valors que volem aplicar i transmetre en el nostre dia a dia.

Us necessitem!!!

 

Eduard Alonso

President del CEB Girona