El suport de les empreses que ens esponsoritzen actualment i que des del primer dia es van afegir al projecte s´ha esdevingut clau pels èxits personals i esportius que s´han pogut assolir. Per això, us volem proposar compartir projecte amb les empreses Metalquimia, Citylift i Clínica Bofill que han estat clau en aquest camí. Un projecte que treballa exclusivament pel bàsquet base i de formació amb un total de 20 equips formats per més de 230 jugadors de totes les edats, on els més petits comencen als 4 anys.

Com a President i recolzat per una junta de persones sense ànim de lucre, treballadors incansables i il·lusionats amb el projecte de futur, us volem convidar a formar part del nostre projecte conjunt. Oferint-vos la possibilitat de col·laborar amb nosaltres ja sigui mitjançant suport econòmic o material.

Restem a l´espera que el vostre interès en promoure el nostre bàsquet i els nostres valors es materialitzin en una trucada per concretar una cita i parlar.

Diuen que el bàsquet és una filosofia de vida i estic totalment d´acord però aquestes filosofies de vida, no tenen sustent sense que a darrere hi hagi persones, empreses i/o entitats que de forma desinteressada suportin l’estructura i facin possible la difusió dels valors que volem aplicar i transmetre en el nostre dia a dia.

Us necessitem!!!

 

Eduard Alonso

President del CEB Girona