Ahir, una freda tarda de diumenge, vam celebrar la presentació dels equips per la temporada 2015/16. El Pavelló de Sant Josep es va quedar petit per la gran acollida de tots els familiars, amics, jugadors i jugadores del Club Escola Bàsquet Girona als quals agraïm la predisposició a assistir.

L’acte, presentat per l’Urban, va començar a les 19.00 amb els 18 equips més l’escoleta desfilant un a un voltant la pista gran del Pavelló Parroquial. Vam comptar amb la presència de Carles Puigdemont, alcalde de Girona, la regidora Isabel Muradas, Cayetano Pérez (Citylift Ascensors), Narcís Lagares (Metalquímia), Jordi Justicia (Ginvest EAFI), Joan Ortega (Clínica Bofill), la junta directiva del Club (Eduard Alonso, Toni Cedacers i Jordi Colomé) i l’impulsor del bàsquet gironí, en Ramon Sitjà.

Després dels parlaments, es va disputar un petit partit entre el Sènior A i l’escoleta on els més petits del club van plantar cara als més grans arrancant els aplaudiments del públic. Al acabar, es va sortejar un pernil i un lot de nadal entre els jugadors i per tancar l’acte tots els familiars van poder disfrutar d’un pica-pica amb els equips.

Tota la presentació va ser enregistrada amb un potent dron que va causar el rebombori del públic assistent. Properament l’empresa Ovnivison ens proporcionarà el vídeo de l’acte.

Volem agraïr als patrocinadors la seva ajuda any rere any perquè són una part molt important del projecte esportiu i social del Club.

 

Noticia al Diari de Girona

Fotogaleria d’Aniol Resclosa, fotògraf del Diari de Girona

 

presentacio2015161 presentacio201520162