El Club Escola Bàsquet Girona és un club jove. Va néixer el setembre de 2012 amb la intenció de formar persones i fer créixer esportistes. Tot va ser possible gràcies al desig de vàries persones que sense cap ànim de lucre, van decidir invertir el seu temps, molta il·lusió i engrescar-se en aquest projecte pel bé del futur del bàsquet base a Girona.

 

El nostre objectiu principal és aquest i també que tots els pares i mares dels nens que formen els equips de l´escola constatin cada dia, cada entrenament, que els seus fills són feliços i vénen amb il·lusió a les nostres instal·lacions.

 

El club està format per més de 250 nens i nenes distribuïts en un total de 18 equips més l’escoleta on els més petits comencen a descobrir aquest meravellòs esport.
Els entrenadors dels equips de l’Escola fan treballs conjunts e individuals dels equips, en una constant recerca del treball en grup e intentant eliminar barreres de qualitats esportives,  donant més importància a les relacions humanes. Cooperació, respecte, humilitat, generositat, companyerisme…, aquests valors són la base de la nostra identitat.

 

El nostre pavelló està situat al cor de Girona, a l’emblemàtica Parròquia de Sant Josep Girona i aquí, es duu a terme tota l’activitat esportiva. Tot i el temps que fa de la seva construcció, el Pavelló ha tingut diverses fases de millora fins arribar al moment actual on disposem de bones instal·lacions per la pràctica d’aquest fantàstic esport.

 

banner 1